Airboard som färdmedel i vardagen

airboard 3Du har säkert, som så många andra, fått upp ögonen för det nya färdmedlet som kallas Airboard. Men har den något användningsområde annat än som en rolig leksak för barn och ungdomar? Svaret på den frågan är glasklart: absolut! Svävarbrädan kan användas av människor i alla åldrar (förutom möjligtvis de allra yngsta barnen) och är mer att betrakta som ett mångsidigt färdmedel än en spännande leksak. Den kan till exempel användas för att rasta hunden på ett lite annorlunda och roliga sätt. Eftersom den motoriserade balansbrädans hastighet regleras av dig som använder den, kan du anpassa tempot efter hunden. Du kan köra i lugn till normal gånghastighet eller öka hastigheten så att hunden tvingas trava vid din sida och får ett ordentligt cardiopass. Köp din svävarbräda idag hos Airboard Pro.

Åk Airboard till jobbet

Om du inte bor allt för långt ifrån jobbet kan du med fördel åka Airboard till och från din arbetsplats. Det är roligare att åka svävarbräda än att cykla och chansen är stor att fotgängare intresserat ställer frågor om ditt nya färdmedel när du stannar vid övergångsställen. Airboarden tar också betydligt mindre plats än en cykel, vilket gör att du enkelt kan förvara den under ditt skrivbord på kontoret. Den är dessutom lättare att rymma i en hiss än vad en cykel är och du behöver heller inte kliva av brädan när du står i hissen. Istället för att gå eller hasa dig fram på din kontorsstol kan du åka svävarbräda från skrivbordet, genom gångar och korridorer, fram till din destination. Om du har ärenden att utföra på lunchen är Airboarden ett lämpligt färdmedel som snabbt och bekvämt tar dig från punkt A till punkt B.

Du kan också sitta kvar i din kontorsstol, placera Airboarden under dina fötter och du har en motordriven rullstol. Allra bäst fungerar dock en Airboard, eller hoverboard som den också kallas, som fristående färdmedel. Genom att minimera den tid du spenderar på att gå fram och tillbaka mellan olika delar av kontoret kan du med svävarbrädan öka din produktivitet väsentligt! Glid bort till din kollega för att diskutera någonting mer eller mindre arbetsrelaterat, sväva iväg för att fylla på kaffe, kopiera något eller hämta utskrifter. Du kan till och med prata i mobil medan du åker Airboard men ett Bluetooth-headset är att rekommendera så du har händerna fria. Möjligheterna och användningsområdena är många och det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad din bräda kan användas till!

Ett mångsidigt transportmedel

Du kan glida fram på din Airboard såväl inomhus som utomhus, vilket gör den till ett mångsidigt transportmedel som dessutom kan förbättra din balans. Det går lika bra att ta sig fram mellan butikerna på stan som att åka inne i ett köpcentrum eller mellan terminalerna på en flygplats. Varför gå eller cykla någonstans när du kan sväva fram på din smått magiska bräda? Airboarden är framtidens transportmedel men framtiden är redan här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *